ruimte door waeyen

Boek ‘ruimte door waeyen’ – Natascha Waeyen

Het full-colour boek (25 x 25 cm.) vertelt 120 pagina’s lang over 25 jaar werken. Jos Wachelder is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp en de vormgeving. Annelies Hendrikx schreef de openingstekst. Govert Derix schreef een essay voor het boek.

Op dit moment is dit boek niet meer verkrijgbaar, als je nu een special edition koopt ontvang je een uniek kunstwerkje in combinatie met ‘ruimte door waeyen 2023’.

Met Pasen verscheen ‘ruimte door waeyen 2023’ en ‘ruimte door waeyen’ 2020 | addendum 2023 voor degenen die de uitgave uit 2020 al hebben.

Klik hier voor alle informatie over het nieuwe boek.

Om jullie ook nieuwsgierig te maken, geef ik een paar regels uit de teksten van de schrijvers die wat te raden overlaten.  

Annelies Hendrikx

“Het resultaat van 25 jaar professioneel en hartstochtelijk gepriegel met ijzerdraad en volièregaas.”

Govert Derix

“Sinds ik in de tuin van het Wolfshuis het huis van Natascha Waeyen zag staan, woont dat huis een beetje in mij. En toen Natascha me vroeg mij wat meer in haar werk te verdiepen, vroeg ik me af wat er gebeurt als je vanuit dat doorwaaibare huis van ijzerdraad naar haar werk kijkt.”

“Mijn eerste opzet was om de lezer en bezoeker in dit essay enkele ‘waeyende sleutels’ aan te reiken die toegang geven tot een huis in een tuin.”

Special editions
Kunstwerk in combinatie met “ruimte door waeyen 2023” – Natascha Waeyen

Ik heb in 2020 kleine werken gemaakt (ingelijst 25 x 25 x 4.5 cm) die je gecombineerd met het boek voor €275 in plaats van €300 per stuk. Interesse? Kijk in de online winkel. welke nog beschikbaar zijn.