Boek ‘ruimte door waeyen’ 2023

‘ruimte door waeyen 2023′

In april kwam er een nieuwe uitgave ‘ruimte door waeyen’: ‘ruimte door waeyen 2023′, met de teksten van Annelies Hendrikx en Govert Derix en aangevuld met nieuw werk van 2020 tot nu. Met de paasdagen werd het nieuwe boek gevierd met een boekpresentatie en mijn expositie met nieuw werk bij Wanda Reiff op het plateau van Margraten. Er zijn dan ook 20 nieuwe `special editions´, een klein ingelijst werk in combinatie met het boek in een mooie doos. Er zijn er nog een paar uit de collectie van 2020 beschikbaar.

Je kunt ‘ruimte door waeyen 2023′ bestellen in de online winkel.

Het boek ‘ruimte door waeyen 2023’ is fullcolour, 25 x 25 cm. en vertelt 120 pagina’s lang over mijn werk dat zo’n 30 jaar geleden begon met een tekening, gemaakt van een paar ijzerdraadjes.

Kosten €37,50 inclusief btw

Grafisch ontwerp en vormgeving: Jos Wachelder
Openingstekst: Annelies Hendrikx
Essay: ‘Een huis in een tuin’ (Wonen in een wereld volgens Natascha Waeyen) – Govert Derix

Om jullie nieuwsgierig te maken, geef ik een paar regels uit de teksten van de schrijvers die wat te raden overlaten.

Annelies Hendrikx

“Het resultaat van 25 jaar professioneel en hartstochtelijk gepriegel met ijzerdraad en volièregaas.”

Govert Derix

“Sinds ik in de tuin van het Wolfshuis het huis van Natascha Waeyen zag staan, woont dat huis een beetje in mij. En toen Natascha me vroeg mij wat meer in haar werk te verdiepen, vroeg ik me af wat er gebeurt als je vanuit dat doorwaaibare huis van ijzerdraad naar haar werk kijkt.”

“Mijn eerste opzet was om de lezer en bezoeker in dit essay enkele ‘waeyende sleutels’ aan te reiken die toegang geven tot een huis in een tuin.”

‘ruimte door waeyen 2020 | addendum 2023’

Voor de mensen die ‘ruimte door waeyen’ 2020 al in bezit is een bijlage in de maak: ‘ruimte door waeyen’ 2020 | addendum 2023.

Ook deze uitbreiding kun je bestellen in de online winkel.

Het boek ‘ruimte door waeyen’ 2020 | addendum 2023′ is fullcolour, 25 x 25 cm. en telt 20 pagina’s. Samen met ‘ruimte door waeyen’ 2020 vertelt het over mijn werk dat zo’n 30 jaar geleden met een tekening, gemaakt van een paar ijzerdraadjes.

Kosten €12,50 inclusief btw

Grafisch ontwerp en vormgeving: Jos Wachelder