BIG ART

Op BIG ART zijn dit jaar zo´n 100 grote kunstwerken te zien in de voormalige Bijlmer Bajes. Namens Art Gallery O68 presenteer ik daar ook een van mijn grote werken.

Zet maar in je agenda: BIG ART, 29 september – 1 oktober 2023 Bajeskwartier.

Binnenkort kunnen jullie mij ontmoeten op BIG ART, een kunstbeurs, enkel en alleen voor grote kunstwerken. Ik neem mijn eigen Museumpje mee. Daar zullen dit keer meer dan 60 driedimensionale tekeningen van 13 x 13 x 13 centimeter, genaamd 13cm³’s, in worden tentoongesteld en een kleine 40 Oost-Indische inkttekeningen van de 13cm³’s. Museumcollecties blijven lang niet altijd binnen de muren van het museum. Bij de vorige museum-pop-ups zijn al 13 13cm³’s verkocht. De nieuwe eigenaren bezitten nu een museumaandeel en helpen zo om dit werk zo groot te maken als de 13cm³’s met hen meereizen.

Dus! Als je een 13cm³’ koopt op BIG ART laat jij het werk ook uit de voegen van de (voormalige) Bijlmer Bajes barsten.

Om jullie nog nieuwsgieriger te maken, laat ik jullie mijn plekje op de tweede verdieping alvast zien. De perfecte plek voor Museumpje!

Wil jij graag aandeelhouder worden van dit werk en/of wil je dit echt niet missen? Stuur mij een mailtje, ik heb een paar vrijkaartjes te vergeven die geldig zijn op de VIP-opening op donderdag 28 september of op 1 van de andere dagen, 29 september tot en met 1 oktober 2023.